Professionalisering

advice-advise-advisor-7096

Elke dag probeer je in je vak het maximale uit kinderen en jongeren te halen, maar ook als docent wil je je blijven ontwikkelen. Steeds meer scholen ontdekken hoe ons aanbod daar een bijdrage aan kan leveren.

Deelnemers aan onze workshops geven ons terug dat ze weer met nieuw enthousiasme en aan hun eigen onderwijspraktijk beginnen na onze nascholingen. En dat geeft ons weer energie nieuwe, eigentijdse workshops te blijven ontwikkelen. Wist je dat we dit al sinds 2012 doen?

Ons aanbod voor docenten in het basisonderwijs en taaldocenten in het middelbaar onderwijs groeit nog elk jaar. Nieuw dit jaar zijn onze XL-workshops, dagvullende programma’s, die afgesloten kunnen worden met een korte toets en bijbehorend certificaat.

 Aanbod

In onze professionaliseringsactiviteiten staan ervaren en beleven voorop.Naast het vaste aanbod van gewone en xl-workshops leveren we ook maatwerk. Zowel qua inhoud als qua organisatie is veel mogelijk: workshopcarroussels voor studiedagen, hei-sessies en inhoudelijke trainingen op maat bijvoorbeeld.

Doelgroepen

Ons aanbod voor 2018-2019 richt zich op de volgende doelgroepen: